Hemp seed oil


Svaki brend ima ono nešto, posebno po čemu se razlikuje od ostalih. Kiehl’s ima lekovito bilje i prirodne sastojke koje koristi u službi lepote. Da li bočice kupuju vas ili vi njih? Prvo me privuče ambalaža, slova, pakovanje proizvoda, dizajn. Još ako ima neki lični pečat i priču, već sam ga ubacila i korpicu. Khiel’s ima novost u zelenoj boji.

U pitanju je novi proizvod koji odgovara svakom tipu kože bilo da je normalna, suva ili masna. Čujem sebe kako govorim wooow, pa da li je ovo moguće. Glavni nosioci ove moćne i inovativne formule su ulje semenki konoplje i ulje zelenog origana. Masnoj i problematičnoj koži potrebna je dodatna nega, a proizvodi koji su agresivni dodatno isuše kožu i škode joj. Par kapi ovog proizvoda umanjiće iritaciju i lagano umiriti crvenilo. Jedna pipeta #KiehlsHerbalFix poboljšaće barijeru i dati joj potporu da bude otpornija i zdravija. Bez obzira na tip i vrstu kože, pravilna nega je uvek dobrodošla, u svako vreme. 

 

Brzo se upijaju u kožu i ne ostavljaju ljepljiv trag, i što je bitno ovo ulje nije komedogeno. Nakon upijanja možemo da stavimo kremu koju inače koristimo u svojoj rutini. 

Zeleni origano deluje antioksidativno, umiruje i obnavlja problematičnu kožu. Dok ulje semena konoplje pomaže koži da se regeneriše i postajne jača i otpornija. Beauty Boom formula sa sastojcima 100% prirodnog porekla. 

Hemp seed Oli možete pronaći u Kihel’s radnji koja se nalazi u prizemlju Ada Molla a cena mu je oko 5.000 dinara

https://www.instagram.com/kiehls.rs/?hl=sr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *