Super zvezda

Super zvezda ili samo još jedan trik beauty industrije? 


Prva pomisao na rolere od poudragog kamenja je definitivno ništa više od prolaznog trenda i lepog detalja na noćnom stočiću. Ali ako ste želeli da podignete vašu beauty rutinu na viši samostalni nivo, i opustite se kod kuće onda je roler vaš saveznik. 


Svaki poludragi kamen ima svoje značenje i različite efekte. Verujem da svi znaju da se roleri za lice koriste vekovima. Žad je prvenstveno služio kao ukas ali su ga oko 3000 g.p.n e bogataši koristili kao društveni status i znak moći. Legenda kaže da je ovaj kamen nastao tokom oluje i da ga svaki dom ima u temelju da ne bi stradao u nevremenu. Žad je kamen ljubavi, mudrosti, snova, besmrtnosti i inspiracije. Njegova zelena boja uliva vam neku vrstu spokoja.
On se kotira kao super zvezda u svetu terapije i nege. 


Uživate u noćnim ritualima i opuštanju pred spavanje. Tu su dobri kristali za lepotu da nam pomognu, pogotovo kod proizvoda koji ne želimo da  nam ostanu  na površini kože. Serumi i ulja se mnogo brže upijaju aplikacijom rolerom a verujem da će naći i posebno mesto u frižideru tik do sheet maskica. Postoje roleri koji imaju dva valjka na svojim krajevima, veci i manji. 


Masažu počnite laganim pritiskom kamena od vrata ka čelu da bi opustili mišiće. Limfna drenaža od brade ka ušima je lep način da se opustite pred spavanje a ujedno uradite i nešto korisno za svoje lice. Čak se preporučuje osobama sa osetljivom kožom i sklonom iritacijama. Svakako će vam vratiti energiju i ravnotežu, i opustiti pred spavanje.  

Verujem da sa odabirom rolera ne možete da pogrešite svaki nudi negu i relax terapiju  vašoj koži. 
Roler od žada sme da se kvasi i pere, a “puni” se na sunčevoj svetlosti. Roze kvarc roler je takodje bezbedan u dodiru sa vodom kao i sa kozmetičkim proizvodima. 

Radujem se da čujem vaša iskustva i beauty trikove…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *