Beg u prirodu

Nekim danima poželimo mali beg od stvarnosti i predah u prirodi. Rtanj je pravo mesto za pauzu. Netaknuta priroda, energetska polja i voda iz planine. 

Put do Rtnja je veoma dobar najvećim delom je autoput bilo da krenete iz Novog Sada ili Beograda. Tako da deca lako ponose vožnju kolima.

Prošle godine sam otkrila hotel koji se zove Ramonda. I slobodno mogu reci da nosi titulu pravog raj za hedoniste željne prirode i ugodjaja. Okom nepregledno zelenilo, mir i neka posebna energija prigli vas čim kročite na planinu.

Hotel poseduje spa centar sa spoljnim bazenom i unutrašnjim bazenom. Gde se voda u vanjskom bazenu dobija prečišćavanjem prirodnog jezerceta

Na raspolaganju su vam peškiri, bademantili i udobne ležaljke. U spa delu postoje još i sobe za masažu kao i teretana. 

Hotel je porodičan i deca su dobrodošla. Postoji i mini igraonica kao i savršen park za igru koji se nalazi u prirodnom hladu četinara.

Urednost, briga o gostima i higijena su ma visokom novou. Gostoljubivi domaćini i izvanredna hrana za svačiji ukus samo još jedan plus u nizu.  Doručak i večera su na bazi samousluživanja.

Udobnost i komfor soba je ono što mi na odmorima zaista znači. Mogu da tvrdim da u ovom hotelu spavate bolje nego kući. 

Svaka soba poseduje nespresso aparat za kafu, tako da je ranoraniocima zagarantovan maksimalan užitak. Pogled sa terase unosi mir i unutrašnji spokoj. Miks kamena, drveta i metala daju svoj autentični pečat i ostavljaju bez daha. Smiraj dana donosi sa sobom i kreket žabica, kao najlepšu uspavanku.

Najviše volim da umotana u ćebe i sa čašom vina u ruci završim dan na terasi a ovo mesto jednako voli i leti i zimi. 


Rtanjski čaj, mir, spokoj i tajna dobrog osećaja. Najviši tačka Rtnja je vrh Šiljak. Hotel Ramonda nije narušio prirodnu lepotu ovog mesta, već dodatno ulepšao Rtanj. Rtanj je zaštićeno prirodno bogatstvo, zbog endemskih vrsta koje poseduje. Ramonda serbica je cvet koji se potpuno osuši i uz malo vode opet oživi,  zapanjujuće, zato se još naziva i feniksom. Dok je Natalijina ramonda – cvet koji se nosi kao zvaničan simbol primirja – govori o srpskom narodu, iskušenjima koja je prošao tokom i posle Prvog svetskog rata i o vaskrsnuću Srbije. 

Sve dodatne informacije, cene i pakete koje nude možete pogledati na njihovom sajtu kao i na instagram nalogu.

https://ramondahotel.com

https://www.instagram.com/ramonda.rtanj/?hl=sr

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *