PHYTO & LIERAC

Imaš li planove za leto 2020?

Hajde da otkrijemo sve one razloge zbog kojih ćemo baš ovo leto zapamtiti po lepim stvarima.

Hajde da stvorimo iskustva sa malim ritualima koja će obojiti dan u nove boje.

Neka ružičasto i narandzasto budi simboli ovog leta…

Ovog leta gde god da se nalaziš, možeš sa sobom poneti ova tri proizvoda, a to su Phyto šampon za kosu i telo posle sunčanja, Hydragenist brume hidrirajući sprej za lice i Lierac hidrirajući stik za usne sa efektom sjaja.

Proizvodi su dostupni u parfimeriji Metropoliten https://www.metropoliten.rs/proizvodi/brand/ekskluzivna-kozmetika/lierac/page/2/

Lierac hydragenist balzam je formuli olovke tako da je praktičan za upotrebu. Hydra O2 kompeks vraća jedrinu usnama, koja nam je verujem svima potrebna u ovim vrelim danima. She buter i ružin vosak su glavni krivci za vaša negovana i sjajna usta. Balzam dolazi i u bezbojnoj varijanti.

Lierac Hydragenist brume- hidrirajući sprej za lice. Vodene, lagune i gelaste strukture je. Ima pumpicu u video raspršivača I čini kožu glatkom I svežom. Miris ruže je osvežavajuć i okrepljujuć u vrelim danima. Koristi se pre dnevne nege na suvo i čisto lice uz blago tapanje u kožu. Zagladjuje bore i čini kožu jedrom i sjajnom.

Phytoplage šampon za kosu i telo posle sunčanja. Ovaj šampon takodje štiti kosu od soli, hlora i sunca. Bambus, neven, kokosovo ulje su aktivni sastojci koji duboko hidriraju kosu, čine je glatkom i mekom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *