Elemis Skin Care

Elemis je luksuzni britanski brend, širom sveta možete ga videti po kruzerima, spa centrima, wellness centrima i beauty salonima. Kod nas je dostupan https://www.instagram.com/elemis_serbia/

Isprobala sam preko 10 Elemis proizvoda, ali želim da vam predstvaim Biotec liniju.

Elemis Biotec Skin Energising Cleanser

je moj apsolutni favorit kada je čistač kože upitanju. Par pumpica proizvoda pomešam sa vodom i kružnim pokretima očistim lice. Dobro očišćena koža pomaže kremama da bolje urade svoj posao. Neka vam ne bude teško da se držite iste rutine i proizvoda bar dve nedelje da bi mogli da vidite prave rezultate. Ovaj čistač će vas podsetit na ulje ali se rastvara sa vodom.

BIOTEC Skin Energizing Day Cream

Dnevna krema dolazi u plastičnoj bočici sa dve komore, koje se pre upotrebe pomešaju na dlanu i ravnomerno utapkaju u lice. Ono što je zanimljivo kod ove kreme je da ima inkapsuliran bakar i cink u svom sastavu. Biotec radi na principu podizanja energije, hidrtacije i ujednačava ten. Kontinuirana upotreba daje izvanredne i vidljive rezultate a dealna je i za kombinovane kože.

Elemis Biotec Skin Energising Night Cream

Noćna krema je lagane strukture i brzo se upija, takodje dolazi u plastičnoj flašici sa dve komore. Dubinski hrani kožu i zaista imate osećaj kao da ste preko noći ostavili kožu na punjaču. Cink i bakar pomažu aktivaciji energije i rasta ćelija. Kompleks tri kiseline pravi pogodnu bazu za aktivaciju noćne kreme i dnevne kreme. Ova tri proizvoda su saveznici lepe i negovane kože.

ELEMIS IS…

The #1 Luxury British Skincare Brand.

Your skin, your body and your wellness lie at the heart of ELEMIS.

Every GROUND-BREAKING formula is an innovative blend of science with the chemistry of nature, carefully crafted by a dedicated team of explorers, scientists and skincare experts.

Encompassing the most POWERFUL biological actives available from both ‘above and below’ the earth’s surface, ELEMIS’ meticulous attention to detail, pioneering formulas and remarkably transformative RESULTS are what truly sets our skincare apart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *