Užina -saveznik i družina

Mama kaže da joj je nekad potreban pomoćnik a da je jednako ukusan i zdrav. Mama kaže da je ovaj idealan zbog mnogo stvari.

Freeze drying ili liofilizacija predstavlja do sada najbolji i najkvalitetniji proces sušenja voća ili povrća. Voće se prvo zamrzava na izuzetno niske temperature, a zatim se vrši uklanjanje vlage pomoću vakumskog sistema u komori. U zavisnosti od proizvoda i recepta proces sušenja traje i do 25 sati. U toku procesa led sublimacijom prelazi u vodenu paru. Na taj način vrši se dehidratacija, iz samog voća ili povrća isparava više od 95% vode, zadržavajući u potpunosti sve nutritivne i hranljive vrednosti, boju, miris i ukus. Voće i povrće dobijeno metodom liofilizacije ubraja se u izuzetno kvalitetne, zdrave i prirodne namirnice, koje se u svojim različitim oblicima mogu koristiti u ishrani kako samostalno, tako i kao dodaci u muslije, biskvite, proteinske barove, kolače i slično.      

Handfulfreezedriedfruit je užina spakovana za poneti i to bez šećera, glutena, veštačkih boja i alegrena. Niskokalorični snack od čistog voća koji se može konzumirati u svako doba dana na bezbroj načina pa čak i kombinovati uz obroke.

Moja drugarica se zove Višnja i mogu slobodno da kažem da je slatka baš kao ona  ubrana sa drveta. Sa njom mogu da radim razne stvari i budem srećan. Osim što skupljamo puževe, beremo cvece i predstavljamo se kao avanturisti, vrsni smo znalci u pražnjenju korpe za piknik. Mama kaže da je https://handful.rs/ njen saveznik za užine i voćne družine, a ja se slažem uz slast.

Simon

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *