SUMMER FRIDAYS MASKA ZA LICE

Svedoci smo brendova poznatih blogerki, koji su nastali kao samostalni brend ili pak saradnje sa većim beauty proizvodjačima. Često se odlučujemo za proizvode koje nam je preporučio neko sa Instagrama i društvenih mreža. Online poverenje. 

Summer Fridays je brend luksuznih maski za lice mlade blogerke čije je ime Marianna Hewitt. Kada se pojavila na policama Sephore nestala je za tili čas i postala bestseller. Brend spada pod veganske proizvode i nije testiran na životinjama, što je još jedan plus. 

Maska dolazi u tubi od 64 grama i izgleda izuzetno luksuzno i sofisticirano, što je retkost za takav vid pakovanja. Maska u plavoj tubici i nosi naziv Jet Leg Mask a njeno samo ime govori kako je namenjena nakon dugih letova i putovanja, kada je umornoj koži potrebna dodatna nega i hidratacija. Nisam je ugrabila ali sam našla drugu masku i uzela da je probam.Kada budete otvorili Summer Fridays R+R Mask i krenuli da je nanesete iznenadiće vas granule u vidu pilinga. Maska vraća sjaj umornoj koži, posvetljuje i hidrira kožu lica. Pilng je fizički grub i na osetljivoj koži može da izazove iritacije i crvenilo. Meni je lično prija zato što ovu masku koristim jednom nedeljno. Na prvi pogled i dodir čini se teškom i uljanom da se zapitate za šta se dali novac. Maska u sebi sadrži ulja argana, avokada, susama i ulja semenki groždja. 

Za period od deset minuta maska je uradila dobar posao, koža je sjajna, baršunasta i svilena na dodir. Možete pokvasiti peškir vrućom vodom i skinuti ostatak maske uz blage kružne pokrete. Koža je spremna za novi dan, blistavija i zaista ima instant efekat. 

Dostupna je u Sephora radnjama i cena jo je oko 6.000 dinara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *