Silan – 140 dana mirisa

Silan porodičan omekšivač koji nas pozdravi svako jutro kada otvorimo garderober i stvori nam dobar osećaj za ostatak dana. Miris ulja magnolije i pomorandže u omekšivaču su ono što mi budi emocije. Sećam se koliko sam volela miris omekšivača i sveže opranog veša kada sam bila dete, i sad mogu da se setim maminih pokreta i posla oko veša, eh te emocije.  Kada na putu do škole otvaram torbu sa opremom za fizičko samo da bi je pomirisala, detinjstvo.

Omekšivač mi glavni saveznik u održavanju čistog veša i zato biram Silan. Silan ima razvijenu tehnologiju efekta parfemskih kapsula koje deluju na mešanim i sintetičkim vlaknima. Razvio je specijalnu tehnologiju mirisa sa rashladjujućim agensima i sposobnost da neutrasliše neprijatan miris znoja. Mikrokapsule drže u sebi mirisne note koje se oslobađanju pokretom i trenjem, a doziranje omekšivača je jednostavno iz čepa. 

Peškiri, posteljina i dečija garderoba su mekši na dodir a miris nikog ne ostavlja ravnodušnim. Kod izbora omekšivača valjda je instiktivno prva stvar miris, i da se ne lažemo većina ljudi otvara redom omekšivače još na rafovima marketa. Onda tražimo baš onaj po svom ukusu, voćni, parfemski, cvetni, sladunjav, puderast… 

Tip sam osobe koji voli sveže note, one koje asociraju na miris čistog te stoga uvek biram Silan Magic Magnolia koji pruža dugotrajan miris čak do 140 dana. Kao univerzalni omekšivač koristim plavi Silan jer sa njim nema greške, jednistavno je univerzalan. Za svaku garedrobu, dečiju ,mušku, košulje i posteljinu. Obožavam tu postojanost mirisa koju mi pruža i posle dužeg stajanja u ormanima.

Ne postoji ništa lepše na kraju dana poput  čiste posteljine i svežeg mirisa jastuka. Kada umorni doslovno uletite u krevet i imate taj momenat svežine samo za sebe. Trećinu života provedemo u krevetu pa zašto onda da nam posteljina ne bude nežna, mekana i sveža. Od kada koristim Silan nemam posebne trikove za održavanje rublja, jednostavno kućni poslovi prerastu mala životna zadovoljstva. 

Od domaćica možete da čujete razne trikove, teme, dešavanja, probleme, ali kada vam traže recept i etiketu omekšivača koji koristite u svom domaćinstvu, sa ponosom možete da kažete da je ovo preporuka od srca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *