Ispod hrasta

Nadomak Novog Sada ušuškana u svom zelenilu, nalazi se malena magična kuća. Ovde stanuju detalji rezbareni rukama, kristalne čaše i crveno vino.

Jastučnice oivičene čipkom, sonate satkane od snova, stara pisma i rime stvorene u tom trenutku. Ispod ovog hrasta ptice pevaju slobodu a dnevnici se ispunjavaju mastilom.

Jesen je donela čarobno ruho, darove i ulepšala ovo već magično mesto. Ručak ispod drveta dok kristali zveckaju, smeh prijatelja i pogled koji budi maštu. Ovde možete stvoriti predivne uspomene, proslaviti vama bitne datume i nazdraviti životu.

Beg iz grada je uvek dobra ideja. U kući ispod hrasta poštuje se svako godišnje doba i možete dobiti personalizovanu dekoraciju prostora. Unutrašnjost kućice čine dve sobe sa divnim detaljima i nameštajem iz bajke.

Više informcija možete pronaći na njihovom instagram profilu pod imenom Fairyoakk. Predivno podne provela sam u društvu divnih, kreativnih i inspirativnih žena. Fotografile smo detalje i uživale u prirodi.

Kuću možete da rentirate za proslave kao i za fotografisanja. Verujem da ćete pronaći vaš omiljeni kutak i stvoriti predivne uspomene.

Fotografije koje gledate su stvorene pre par dana u jedno sunčano popodne. Ostavljam ih u ovom online dnevniku, kako bih vam zagolicala maštu i prenela delić atmosfere.

https://www.instagram.com/p/CGiS7junPKL/?utm_source=ig_web_copy_link

Želim vam jesen obojenu zdravljem, ljubavlju i uspomenama.

Lep pozdrav do sledećeg čitanja,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *