Daily Refining Milk-Peel Toner

Nešto sasvim novo od Kiehls brenda, kombinacija tonika i pilinga u dvofaznoj formuli koja odgovara svim tipovima kože. Jednostavno proizvod koji ćete zavoleti nakon prve upotrebe.

Piling razgradjuje slojeve mrtvih ćelija, čisti pore, zagladjuje i ujednačava ten. Ovaj proizvod definitivo ruši svaki mit o pilingu sa kiselinama. Sadrži LHA tj. lipo-hidroksi kiselinu koja se dobija iz salicilne kiseline. Koža je mnogo bolje podnosi jer je efekat obnove ćelija sličan prirodnom procesu. LHA je rastvorljiva u ulju a to znači da prodire kroz začepljene pore i pomaže u prečišćavanju. Milk-peel tonik sadrži još bademovo mleko i 23% emolijense koji obnavljaju zaštitnu barijeru kože.

Tonik ili mlečna faza hidrira, obnavlja zaštitnu barijeru kože, ostavlja prijatan osećaj na koži i vidljivu blistavost dok bademovo mleko i 23% emolijensa i lipo-hidroksi kiseline garantuju blistav ten.  Nežan je za upotrebu i može se koristiti i ujutru i uveče. Pre upotrebe promućkam bočicu kako bi se faze sjedinile, stavim par kapi na blaznicu i predjem preko lica, zatim nastavim svoju rutinu sa noćnim serumom. Osećaj čiste i negovane kože nakon napornog dana ne može ništa da zameni.

Rezultati su vidljivi već nakon prog korišćenja kao i blistavost kože. Baršunasta na dodir i hidrirana koža od sada su svakodnevnica. Proizvod je dostupan u https://www.instagram.com/kiehls.rs/?hl=sr i radnji koja se nalzi u Ada Moll shopping centru.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *