Kućica od kartona i ljubavi

Radujemo se praznicima a u isto vreme se i plašimo svega što se dešava u svetu. Svi smo osudjeni na neizvesnost. Potrebno nam je malo više magije, mnogo više osmeha i besplatnih stvari.

Kućica od kartona je donela mnogo radosti u naš dom a pravi se lako i košta vas malo vremena. Koristimo je kao kućicu za lutke, mini-foto studio i poslastičarnicu gde služimo medenjake sa cimetom i toplim čajem. Da bi stvorili magiju i uspomene ne treba vam puno, kutija, beli marker i par ukrasa.

Kartonska kutija srednje veličine je rastvorena, potom smo skalpelom isekli rupe za vrata i prozore i ojačači lepljivom trakom sa unutrašnje strane. Krov je napravljen od jedne strane kutije koju smo presavili na pola i obložili papirom za pakovanje poklona. Malo toplog lepka drži stvar pod kontrolom.

Ja vam i nisam neki talent za crtanje i slikanje, stoga su detalji na kućici skromni, tek da joj daju neku toplinu. Ukrase, papire, trake za pakovanje poklona dodajemo pored kao detalje koji će dodati malo boje fotografijama.

Ljubav se deli kroz stvaranje, uspomene i zagrljaje. Neko će gledati film iz kućice i radovati se kokicama, dok će je ujutru ostaviti lutkama na čuvanje. Onda ćete morati da kupite karte za prestavu u vrednosti kolača sa cimetom.

Ostani te nam zdravi, veseli i razigrani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *