Hello world

Moje ime je Doris.

Majka sam devojčice i dečaka i večiti sam sanjar i lovac na sreću. Deca su moj najveći pokretač i oslonac. Trudimo se da vreme koje provodimo zajedno koristimo za šetnje po prirodi, čitanje, igranje. Zajedno odrastamo uz velike zagrljaje i maštu. Svaka zajednica donosi puno radosti, druženja i razmene iskustava.

Cveće i sreća rastu u dzepovima. Stihovi, snovi i safari za poneti, za jednu ženu dovoljno za svaki dan. Nekad mnogo govorim a malo ćutim. Biće dana kada ćete se zapitati ko sam ja. Kabanica, obloga od leda, šolja toplog mleka, zagrljaj, ljutica, trenutak bez vremena i reda. Zakopčam snove do vrata i ponesem čin života.


Brojim dane u kojima sam radosna zbog nekog drugog, dane kada su mi u kosi zaspali leptiri. Dane kada mi bunar želja nije potreban, dane u kojima vreme prolazi. Mogla bih još da brojim cvece, bisere, pokidane stranice dnevnika, gnezda vrabaca i zrnca peska na obali. Tričarije i obične stvari nikad ne mogu da pobegnu od nas.

Ako si ovde zbog običnih stvari na pravom si mestu.

Ako se nekad upitaš zašto baš BeautyBaby odgovor ide ovako. Kada sam pre deset godina otvarala svoj prvi salon lepote bila sam trudna i nismo znali ni pol bebe ni ime za lokal. Moja kuma je rekla Doki nemoj da brineš šta god da bude biće Beauty Baby tako je bilo, tako je i ostalo…